Gå til indhold
The ways we played - TickiT EU

Måden vi spillede på

med TickiT Wooden Architect Columns.

TickiTArkitektsøjler i træ kommer som et dejligt stort sæt på 40 i 7 forskellige størrelser, designet til at matche med TickiTArkitekt formsæt og paneler.

Jeg kunne ikke vente med at se, hvordan mine børn ville kombinere disse med vores regnbue- og naturarkitektformer og naturarkitektpaneler for at bygge endnu større og mere fantasifulde scener, men til min overraskelse var det første, de gjorde med søjlerne, lille verdensleg. Arkitektsøjlerne i træ blev til pindedukker for dem, og de begyndte at spille deres dage i skole og vuggestue. Min datter er syv og min søn er fire, og de var begge ved at komme til slutningen af en travl uge i år to og førskole. Deres verdener kom sammen, mens de spillede og gav mening om forhindringer og sejre, de havde mødt i løbet af ugen gennem leg, det var dejligt at se.

TickiT Architect Columns

Med mere tid på hænderne den lørdag morgen bragte min søn vores fulde sæt afRegnbue ogNaturlig Arkitektformer (8 i alt) og vores fulde sæt afNaturarkitektpaneler (4 individuelle formsæt i alt). Han var i stand til at balancere disse godt på en flad overflade og bygge et hus, komplet med garage. Jo højere han byggede, jo sværere blev det, og han indså hurtigt, at hver søjle skulle sidde lige fra hinanden på hvert panel eller sidde inde i hjørnerne af Architect Shapes for ekstra støtte. Han brugte meget matematisk sprog gennem byggeprocesserne, og det holdt hans koncentration meget længere, end jeg havde forventet. Vi måtte ikke skille den ad resten af dagen, jeg ville ønske, at den ikke var bygget midt i stuen, da vi var nødt til at klemme os om den af frygt for, at den væltede!

TickiT Wooden Architect Panels

TickiT Wooden Architect Columns

Min datter lærer om talskemaer og piktogrammer i matematik og fik hjemmearbejde til at tælle mængden af frugt, vi havde i huset (heldigvis havde vi lige lavet en stor fødevarebutik) og registrere det i et talskema eller piktogram. Hendes lektier er sat på en app; men hun kan ikke lide at arbejde på en skærm, og selvom hun er glad for at sætte pen på papir, husker hun information og nyder sit arbejde langt mere, når hun har noget taktil at arbejde med. Derfor bruger vi ofte løse dele og ti rammer til at tælle, og til denne øvelse brugte hun søjlerne som streger på sit talskema. Størrelsen af den anvendte søjle var relateret til størrelsen af frugten.

TickiT Wooden Architect Columns

For ikke at blive udeladt, ønskede min søn at blive involveret på dette tidspunkt. Han begyndte at lave firkanter med de resterende søjler og fyldte dem forsigtigt medTræskatte. Han inddelte omhyggeligt skattene efter farve og lavede lige store firkanter. Jeg var virkelig imponeret over hans koncentration, da det kan være svært at finde aktiviteter, der holder ham engageret, især når jeg skal hjælpe min datter med lektierne. Igen var hans matematiske sprog genialt. Han diskuterede mængder, størrelser og former. Jeg tror, han er i et omsluttende skema i øjeblikket, da han har skabt en masse kasser og grænser til sit spil.TickiT Wooden Architect Columns

 Min datter kombinerede derefter søjlerne med vores arkitektsæt, men ikke på den måde, jeg også forventede hende. Hun brugte dem ikke til at bygge, men som en forlængelse af hendes imaginære legescene. De blev til Giants Causeway! Hun tilføjedeRegnbue ogNaturlig Arkitektsæt og Natural ArchitectPanelsæt,Træskatte,Træfællesskabsfolk ogDyrevenner at skabe et fascinerende fantasispil, som fangede hendes interesse i timevis. Vi har aldrig været på Giants Causeway, men hun lærer om det i skolen. Det var dejligt at høre alt om det. Hvis jeg spørger hende til middag om hendes dag, får jeg meget lidt respons, men når hun leger, finder jeg ud af så meget mere om, hvad der interesserer hende. Hendes beskrivende sprogfærdigheder ser også ud til at blomstre, mens hun spiller og giver sine karakterer deres personligheder og baghistorier.

TickiT Wooden Architect Columns 

Senere samme dag, og efter at have hørt en alarmerende klap, gik jeg ind på et bowlingspil i aktion! Personligt vil jeg ikke anbefale dette, hvis du har træ- eller laminatgulv, da det er utroligt støjende, dog ser søjlerne ud til at være meget robuste og var uskadte i processen, men næste gang vil jeg nok foreslå, at vi leger på gulvtæppet

TickiT Wooden Architect Columns 

Jeg bliver ved med at blive overrasket over mængden af anvendelser, mine børn finder tilArkitektsøjler i træ. Jeg havde kun forventet, at de skulle bruges til byggespil, men de bliver leget med dagligt. For eksempel var søjlerne i går mine børns redskaber i et rollespil, hvor de var bygherrer, der satte en mur op i et slot for at holde en drage ude. Jeg gætter på, at dette er skønheden ved åbent legetøj, det har så mange anvendelser og legemuligheder, som barnets fantasi tillader, og ingen har mere fantasi end et barn!d!

Ældre Post
Nyere Indlæg

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom

Shop now