Gå til indhold
My top TickiT products for a childminding setting - TickiT EU

Mine bedste TickiT-produkter til børnepasning

Jeg har været dagplejer i 5 år og arbejdet i børnepasning i 19 år fra en række forskellige miljøer (vuggestue, NHS, barnepige og forhåbentlig senere i år åbner jeg mit helt eget hjem hjemmefra).

I mit nuværende miljø, Sarahs små stjerner, er vi akkrediteret i nysgerrighedstilgangen og følgerHygge i de tidlige år. Vi har mange autentiske ting rundt omkring i omgivelserne, men når det kommer til sanseleg, Montessori-ressourcer eller spejlleg, er TickiT min gå til shoppen. Vi stødte først på TickiT, da jeg sluttede mig til Instagram, lige før Covid-pandemien startede i Storbritannien, og en ven anbefalede dem til mig.

At finde en virksomhed, der har børns læring i centrum for deres produkter, er nøglen for mig, og jeg føler, at TickiT gør dette. Ikke alene er deres produkter fremragende kvalitet og værdi for pengene, men de er også så alsidige.

VoresSensorisk humør opdagelsestabel er ret ny i omgivelserne, men allerede godt brugt og meget elsket. Da jeg købte bordet, forestillede jeg mig at bruge det til lyse/mørke og tørre ressourcer, men da det ankom, indså jeg, at det ville være fantastisk til vandleg, hvilket for os var genialt. De større børn kan lide fjernbetjeningen, da de kan skifte farve. De små er med og råber farvenavne op, og de ældre vælger farverne til dem.

Sensory Mood Discover Table Sensory Mood Discovery table

Bordpladen har en stor dybde, nem at rengøre og kommer med oplader. Vi lader bordet op natten over, og så holder det på batteri hele dagen*. En anden god ting ved bordet er, at det også kan gå udenfor.

VoresA3 lyspanel var den første ting, vi nogensinde bragte fra TickiT helt tilbage i 2020, og den er i brug ugentligt. Den er let, nem at opbevare og vigtigst af alt nem at sætte op, så de større børn har adgang til den når som helst.

TickiT Light Panel TickiT Light Panel

 

De små elsker spejlleg og TickiT har et stort udvalg til de mindre børn. DetTræeffekt Softie spejlbakke er let at opbevare og rengøre og helt sikkert for små børn, der får børn, fordi børn trods alt ikke bare udforsker med deres hænder!

Wood Effect Softie Mirror Tray

 

At stable/bygge tårne er alles yndlingsaktivitet her, og de små elsker detNaturlige træknapper- fantastisk til små voksende hænder! Det dækker en lang række færdigheder fra finmotorik, balancekoordination til tælle. DetNaturlige træknapper er ikke bare stabler knapper her, de kan bruges som en telefon eller blive en pizza på under 10 sekunder!!

Natural Wooden Buttons

TickiT-ressourcer giver børn stor uafhængighed og bringer et helt nyt niveau af læring til vores leg.

Mine top 5 køb for hele indstillingen er: -

Og mine top 3 køb til babyer er:-

Skrevet af Sarah Davies, dagplejer og mor til to.

Følg Sarah og find flere inspirerende legeaktiviteter påSarahs små stjerner.

*Alle TickiT Sensory Mood Lights har A+ energiklassificering og er vandafvisende klassificeret IP65. De inkluderer en universel strømadapter (UK/EU/US/AU-kompatibel) med lavspændingsstrømforsyning. En 8-timers opladningscyklus vil give et gennemsnit på 5-10 timers lys (afhængig af programindstilling).

 

Ældre Post
Nyere Indlæg

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom

Shop now