Doorgaan naar artikel
My top TickiT products for a childminding setting - TickiT EU

Mijn top TickiT producten voor een gastouderopvang

Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb 19 jaar in de kinderopvang gewerkt vanuit verschillende instellingen (kinderdagverblijf, NHS, oppas en hopelijk zal ik later dit jaar mijn eigen thuis ver van huis openen).

In mijn huidige setting, Sarah's little Stars, zijn we geaccrediteerd in de nieuwsgierigheidsbenadering en volgen we deHygge in de vroege jaren. We hebben veel authentieke items in de omgeving, maar als het gaat om zintuiglijk spel, Montessori-bronnen of spiegelspel, is TickiT mijn winkel. We kwamen TickiT voor het eerst tegen toen ik lid werd van Instagram, net voordat de Covid-pandemie in het VK begon, en een vriend raadde me ze aan.

Het vinden van een bedrijf dat het leren van de kinderen centraal stelt in hun producten is de sleutel voor mij en ik voel dat TickiT dit doet. Hun producten zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit en waar voor hun geld, maar ze zijn ook zo veelzijdig.

OnsSensory Mood Discovery-tafel is vrij nieuw in de omgeving, maar al goed gebruikt en zeer geliefd. Toen ik de tafel kocht, stelde ik me voor dat ik hem zou gebruiken voor lichte/donkere en droge middelen, maar toen hij aankwam, realiseerde ik me dat hij geweldig zou zijn voor waterspel, wat voor ons geweldig was. De oudere kinderen vinden de afstandsbediening leuk omdat ze van kleur kunnen veranderen. De kleintjes doen mee en roepen kleurnamen en de ouderen kiezen de kleuren voor hen.

Sensory Mood Discover Table Sensory Mood Discovery table

Het tafelblad is lekker diep, makkelijk schoon te maken en wordt geleverd met oplader. We laden de tafel 's nachts op en dan gaat hij de hele dag mee op de batterij*. Een ander groot voordeel van de tafel is dat hij ook naar buiten kan.

OnsA3 lichtpaneel was het eerste dat we ooit van TickiT hebben meegenomen in 2020 en het wordt wekelijks gebruikt. Het is licht, gemakkelijk op te bergen en vooral eenvoudig in te stellen, zodat de oudere kinderen er altijd bij kunnen.

TickiT Light Panel TickiT Light Panel

 

De kleintjes zijn dol op spiegelspel en TickiT heeft een geweldige selectie voor de kleinere kinderen. DeSoftie spiegelblad met houteffect is gemakkelijk op te bergen en schoon te maken en volkomen veilig voor kleine kinderziektes, want kinderen ontdekken immers niet alleen met hun handen!

Wood Effect Softie Mirror Tray

 

Torens stapelen/bouwen is hier ieders favoriete bezigheid en de kleintjes zijn dol op deNatuurlijke houten knopen- geweldig voor kleine groeiende handen! Het omvat een hele reeks vaardigheden, van fijne motoriek, evenwichtscoördinatie tot tellen. DeNatuurlijke houten knopen zijn hier niet alleen stapelknoppen, ze kunnen als telefoon worden gebruikt of in minder dan 10 seconden een pizza worden!!

Natural Wooden Buttons

TickiT-hulpmiddelen geven kinderen een grote onafhankelijkheid en brengen een geheel nieuw niveau van leren in ons spel.

Mijn top 5 aankopen voor de hele setting zijn: -

En mijn top 3 aankopen voor baby's zijn: -

Geschreven door Sarah Davies, gastouder en moeder van twee.

Volg Sarah en vind meer inspirerende speelactiviteiten opSarah's kleine sterren.

*Alle TickiT Sensory Mood Lights hebben een energielabel A+ en zijn waterdicht volgens IP65. Ze bevatten een universele voedingsadapter (compatibel met VK/ EU/ VS/ AU) met laagspanningsvoeding. Een oplaadcyclus van 8 uur levert gemiddeld 5-10 uur licht op (afhankelijk van de programma-instelling).

 

Ouder Bericht
Nieuwer Bericht
x