Doorgaan naar artikel
The ways we played - TickiT EU

De manieren waarop we speelden

met TickiT Houten Architectenkolommen.

De TickiTHouten Architectenkolommen wordt geleverd als een mooie grote set van 40 in 7 verschillende maten, ontworpen om te passen bij de TickiTVormensets en panelen van architect.

Ik kon niet wachten om te zien hoe mijn kinderen deze zouden combineren met onze Rainbow en Natural Architect-vormen en Natural Architect-panelen om nog grotere en fantasierijkere scènes te bouwen, maar tot mijn verbazing was het eerste wat ze met de kolommen deden een klein wereldspel. De Wooden Architect Columns werden voor hen poppetjes en ze begonnen hun dagen op school en in het kinderdagverblijf uit te beelden. Mijn dochter is zeven en mijn zoon is vier en ze kwamen allebei aan het einde van een drukke week in het tweede jaar en de kleuterschool. Hun werelden kwamen samen terwijl ze speelden en de obstakels en overwinningen die ze de hele week tijdens het spel waren tegengekomen, begrepen, het was prachtig om te zien.

TickiT Architect Columns

Met meer tijd op onze handen die zaterdagochtend bracht mijn zoon onze volledige set vanRegenboog ennatuurlijk Architectenvormen (8 in totaal) en onze volledige set vanNatuurlijke architectenpanelen (4 individuele vormensets in totaal). Hij kon deze goed balanceren op een vlakke ondergrond en een huis bouwen, compleet met autogarage. Hoe hoger hij bouwde, hoe moeilijker het werd, en hij realiseerde zich al snel dat elke kolom op elk paneel even uit elkaar moest zitten of in de hoeken van de Architect Shapes moest zitten voor extra ondersteuning. Hij gebruikte veel wiskundige taal tijdens de bouwprocessen, en het hield zijn concentratie veel langer vast dan ik had verwacht. We mochten het de rest van de dag niet uit elkaar halen, ik wou dat het niet in het midden van de woonkamer was gebouwd, omdat we eromheen moesten wringen uit angst dat het omvalt!

TickiT Wooden Architect Panels

TickiT Wooden Architect Columns

Mijn dochter leert over telgrafieken en pictogrammen in wiskunde en kreeg huiswerk om de hoeveelheid fruit die we in huis hadden te tellen (gelukkig hadden we net een grote levensmiddelenwinkel gedaan) en dit in een telgrafiek of pictogram vast te leggen. Haar huiswerk staat op een app; ze houdt er echter niet van om op een scherm te werken en hoewel ze graag pen op papier zet, herinnert ze zich informatie en geniet ze veel meer van haar werk als ze iets tastbaars heeft om mee te werken. Daarom gebruiken we vaak losse onderdelen en tien frames om te tellen, en voor deze oefening gebruikte ze de kolommen als lijnen op haar telkaart. De grootte van de gebruikte kolom was gerelateerd aan de grootte van de vrucht.

TickiT Wooden Architect Columns

Om niet buitengesloten te worden, wilde mijn zoon op dit punt meedoen. Hij begon vierkanten te maken met de resterende kolommen en vulde ze zorgvuldig metHouten Schatten. Hij verdeelde de schatten zorgvuldig op kleur en maakte gelijke vierkanten. Ik was echt onder de indruk van zijn concentratie, omdat het lastig kan zijn om activiteiten te vinden die hem bezig houden, vooral als ik mijn dochter moet helpen met haar huiswerk. Nogmaals, zijn wiskundige taal was briljant. Hij besprak hoeveelheden, maten en vormen. Ik denk dat hij zich momenteel in een omsluitend schema bevindt, omdat hij veel kaders en randen voor zijn spel heeft gecreëerd.TickiT Wooden Architect Columns

 Mijn dochter combineerde de kolommen vervolgens met onze Architect Sets, maar niet zoals ik haar ook had verwacht. Ze gebruikte ze niet om te bouwen, maar als een uitbreiding op haar denkbeeldige speelscène. Ze werden de Giants Causeway! Ze voegde de . toeRegenboog ennatuurlijk Architectensets en natuurlijke architectPaneelset,Houten Schatten,Houten gemeenschapsmensen enDierenvrienden om een fascinerend denkbeeldig toneelstuk te creëren dat haar interesse urenlang boeide. We zijn nog nooit bij de Giants Causeway geweest, maar ze leert er op school over. Het was heerlijk om er alles over te horen. Als ik haar tijdens het eten over haar dag ondervraag, krijg ik heel weinig reactie, maar als ze aan het spelen is, kom ik zoveel meer te weten over wat haar interesseert. Haar beschrijvende taalvaardigheid lijkt ook te floreren terwijl ze speelt en haar personages hun persoonlijkheden en achtergrondverhalen geeft.

TickiT Wooden Architect Columns 

Later die dag, en na het horen van een alarmerend gekletter, liep ik een bowlingspel in actie binnen! Persoonlijk zou ik dit niet aanraden als je een houten of laminaatvloer hebt, omdat het ongelooflijk lawaaierig is, maar de kolommen lijken erg robuust en waren ongedeerd tijdens het proces, maar de volgende keer zal ik waarschijnlijk voorstellen dat we op tapijt spelen

TickiT Wooden Architect Columns 

Ik blijf me verbazen over de hoeveelheid toepassingen die mijn kinderen vinden voor deHouten Architectenkolommen. Ik had verwacht dat ze alleen voor bouwspellen zouden worden gebruikt, maar er wordt dagelijks mee gespeeld. Gisteren waren de kolommen bijvoorbeeld het gereedschap van mijn kinderen in een rollenspel waarbij ze bouwers waren die een muur in een kasteel oprichtten om een draak buiten te houden. Ik denk dat dit de schoonheid is van speelgoed met een open einde, ze hebben zoveel toepassingen en speelmogelijkheden als de verbeelding van het kind toelaat en niemand heeft meer fantasie dan een kind!d!

Ouder Bericht
Nieuwer Bericht
x